Pehea e koho ai i kahi noho keʻena maikaʻi a ergonomic?

Manaʻo kōkua|ʻOkakopa 13, 2021

Noho pinepine ʻoe i ka lā a pau i ka wā e hana ana a ʻaʻole ʻoe e kū i luna no ka hoʻomaha, ʻoiai inā paʻa loa ʻoe?Hana nui kēia i ko mākou ola hana i kēlā me kēia lā, ʻaʻole hiki ke pale ʻia.ʻO ka mea i ʻoi aku ka maikaʻi o ka luhi ʻana inā ʻaʻole ʻoe i kahi noho keʻena maikaʻi a ergonomic, e hōʻemi ana i kāu hana maikaʻi a maikaʻi ʻole hoʻi i kou olakino.No laila, he mea koʻikoʻi loa nā noho keʻena i hoʻolālā ʻia me ka ergonomically no mākou e hana nei ma ke keʻena a mai ka home i kēia mau lā.

 

ERGODESIGN-Office-Chair-5130003-8

Eia naʻe, he aha ka noho keʻena maikaʻi a ergonomic?Pehea e koho ai i kahi noho keʻena ergonomic?Manaʻolana e kōkua kēia ʻatikala iā ʻoe.

Hōʻike ʻia nā noho keʻena Ergonomic me:

1. Ergonomic Design of Back Support & Waist Support

Hoʻolālā ʻia kahi noho keʻena ergonomic me ke kākoʻo hope S-like, kūpono loa i kou iwi kuamoʻo ma ka ʻāʻī, ke kua, ka lāʻau a me ka ʻūhā.He ʻoluʻolu a ʻaʻole ʻoe e luhi koke.

Office-Chair-5130004-121

Kākoʻo kua S-like

Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ua hoʻolako pū ʻia kahi noho keʻena ergonomic me ke kākoʻo pūhaka maikaʻi, e tilts iki i ka lumbar.E kōkua kēia iā ʻoe e noho pololei i ʻole ʻoe e kūlou maʻalahi, e mālama pono iā ʻoe i ke kūlana noho kūpono inā pono ʻoe e noho ma ka noho no ka manawa lōʻihi.

Office-Chair-5130004-8
Office-Chair-5130004-11

Kākoʻo pūhaka Ergonomic

Me ka ʻole o ke kākoʻo hope S-like a me ke kākoʻo pūhaka, hiki iā ʻoe ke loaʻa i kahi ʻeke ʻeke ma hope o ka noho ʻana i ka lā a pau, e pōʻino ai kou olakino.

2. 360˚Holoi a moe i hope

ʻO kahi noho keʻena maikaʻi he 360˚ swivel no ka hoʻololi maʻalahi, kahi kūpono no ke kamaʻilio alo a he alo me kāu mau hoa hana a kiʻi i nā palapala.

Hiki ke hoʻihoʻi ʻia ka noho keʻena ergonomic i hope, e like me 90˚ a 120˚.Ke ho'āʻo ʻia ʻoe a makemake ʻoe e hoʻomaha i ka hana, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka noho keʻena i hope e moe i lalo a loaʻa kahi paʻi.Hiki iā ia ke hōʻoluʻolu iā ʻoe iho no kekahi manawa e hana pono ai.

Office-Chair-5130004-3

Noho i hope noho keʻena

3. Kiekie hiki ke hooponopono

Hiki ke hoʻololi ke kiʻekiʻe o kahi noho keʻena maikaʻi.Me ka lever hoʻololi kiʻekiʻe, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke kiʻekiʻe o ka noho keʻena me ka maʻalahi.

Office-Chair-5130004-14

Lever hoʻoponopono kiʻekiʻe o ka noho keʻena hiki ke hoʻoponopono

4. ʻAi ʻoluʻolu & Breathable Cushion

Hiki ke hoʻokuʻu i ke kaomi ʻana mai kou pūhaka, e hōʻoluʻolu iā ʻoe i hiki iā ʻoe ke nānā i kāu hana no ka manawa lōʻihi.

Soft-and-Breathable-Cushion

ʻO ka ʻoluʻolu a me ka hanu

Hoʻolako ʻia nā noho keʻena ʻo ERGODESIGN me nā hiʻohiʻona a pau i ʻōlelo ʻia ma luna: Kākoʻo hope S-shaped, kākoʻo pūhaka ergonomic, 360˚ swivel, hoʻihoʻi i hope mai 90˚ a 120˚, hiki ke hoʻololi ʻia ke kiʻekiʻe a me kahi cushion palupalu a hanu.ʻO ka mea hou aʻe, hiki ke hoʻohuli ʻia ka lima o kā mākou mau noho keʻena ergonomic i luna ke hoʻolei ʻoe iā lākou ma lalo o kāu pākaukau keʻena, kūpono loa i kāu pākaukau keʻena.

Office-Chair-5130004-132

ERGODESIGN Hoʻomaha lima i hoʻohuli ʻia

Hoʻolālā ʻia me 4 mau kala like ʻole, hiki ke hoʻohana ʻia kā mākou noho keʻena no nā manawa like ʻole.Hiki iā ʻoe ke waiho i loko o kāu keʻena, lumi hālāwai, lumi hoʻonaʻauao a me ka lumi hoʻokipa.

Office-Chair-5130004-151

No ka ʻike hou aku, e kipa i kā mākou ʻaoʻao huahana:ERGODESIGN Nā Noho Keʻena Mesh Hiki ke hoʻololi ʻia me ka hoʻomaha lima lima.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-13-2021