Malama Lako Hao

Manaʻo kōkua |Mar 17, 2022

Hoʻohana mau ʻia nā lako hao i loko o ko mākou ola i kēlā me kēia lā, e like me ka moena hao, ka lāʻau a me nā pākaukau metala, ka lāʻau a me ka lāʻau metala hale a pēlā aku.Ke kaulana nei nā lako hao hao ma muli o kona ʻoluʻolu.A hiki ke hoʻohana lōʻihi aku inā mālama maikaʻi ʻia.

Hall-tree-503047-8

Eia kekahi mau ʻōlelo hoʻolaha e pono ai mākou e makaʻala no nā lako hao i loko o ko mākou ola i kēlā me kēia lā.

1. Pono e kau i na lako hao ma ka papahele pahee a palahalaha.
Pono ka papahele no ka hoʻokomo ʻana i nā mea hao hao e maʻalahi a palahalaha, i hiki ke hoʻopaʻa i ka lako.Inā ʻaʻole kūlike ka papahele, e hoʻoneʻe mālie nā mea hao i hana ʻia.Hiki ke hoʻopōkole i kona ola lawelawe.Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻoi aku ka maikaʻi ʻaʻole e hoʻoneʻe pinepine i nā lako ke hoʻopaʻa ʻia.

2. E ʻoluʻolu e makaʻala i ka hoʻoneʻe ʻana i nā lako hao.
Ke hoʻoneʻe mākou i nā mea hao hao, e ʻoluʻolu e makaʻala a pale iā ia mai ka hui ʻana o nā mana o waho.E mālama iā ia mai nā mea paʻakikī e ʻānai i kona ʻili.E ʻoluʻolu, mai paʻi i nā lako hao i hana ʻia me nā mea paʻakikī, e ʻili paha i ka pena a i ʻole e hoʻohaʻahaʻa i ka hao a i ʻole ka metala.

Home-Office-Desk-503256EU-9

3. E mālama i nā mea hao i hana ʻia mai ka ʻeleʻele a me ka wai.
Hiki ke ʻino ʻia nā lako hao chromed e ka ʻeleʻele a i ʻole ke kinoea umu lanahu.No laila, ʻaʻole hiki ke hoʻokomo ʻia i ka umu ahi a i ʻole ka ipu kukui.

ʻO ka mea ʻē aʻe, pono e waiho ʻia nā mea hao i hana ʻia ma nā wahi maloʻo a me nā ventilated.ʻOi aku ka maikaʻi ʻaʻole e hoʻohana i ka lole pulu e holoi i kona ʻili ke hoʻomaʻemaʻe mākou.ʻAʻole pono e hoʻokomo ʻia nā mea humidifiers a puni nā lako hao.ʻO ka nui o ka haʻahaʻa e hōʻino maʻalahi i nā mea hao i hana ʻia.I kēia manawa, ʻaʻole pono e hōʻike ʻia nā mea hao i hana ʻia i ka lā pololei e like me ka hiki.Ma luna o ka ʻike ʻia ʻana o ka lā e hōʻemi ʻia ka oxidative o ka metala a me ka hoʻokahe ʻana i ka pena ma ka ʻili.

4. Hoʻopau i ka lepo mau.
Pono e hoʻoheheʻe mau ʻia nā lako hao i hana ʻia.Hiki iā ia ke pulu maʻalahi me ka nui o ka lepo.A ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻopau ʻana i nā lako hao me ka lole pulupulu maʻemaʻe.E ʻoluʻolu e holoi mālie ke hoʻomaʻemaʻe.

Hāʻawi ʻo ERGODESIGN i nā lako hao i hana ʻia, e like melāʻau a me ke kila Baker's Racks,metala a me ka laau Hale Hale,Na Papa Pepa,Nā Papa Hoʻopau,Na Papa Keena Homea ʻo kekahiNā Pae Paʻa.Paʻa lākou me ka hale paʻa a maʻalahi no ka hoʻomaʻemaʻe.Welina mai e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka ʻike hou aku.


Ka manawa hoʻouna: Mar-17-2022